Funkcionalne internet prodavnice

eSamurai izrađuje moćne sisteme e-trgovine veoma lake za korišćenje, za svakoga. Možete prodavati bilo gde, bilo kada i upravljati prodajom bez napora.


Bolji način za online prodaju

Danas su skoro svi preduzetnici. A uz eSamurai, možete započeti i voditi posao sa samo nekoliko klikova. Olakšali smo vam život sa svim funkcijama koje su vam potrebne za razvoj vaše e-imperije.

LAKO ZA UPRAVLJANJE

Uz detaljno izveštavanje i moćnu analitiku, uvek ćete znati kako napreduje vaše poslovanje. Takođe ćete uživati u lakoj integraciji sa drugim platformama kao što su Shopify, BigCommerce i Magento.B

PRODAJTE BILO GDE

Naše integracije sa Google analitikom će vam pomoći da pratite sav saobraćaj na veb lokaciji kako biste mogli da donosite ispravne odluke. Nudimo i povezivanje s dodatnim kanalima kao što su Amazon, eBay i Etsy.

JEDNOSTAVAN CRM

Imamo moćne alate za razvoj vašeg poslovanja: upravljanje korisnicima i analitikom (CRM), automatizaciju marketinga putem e-pošte (EMA), marketing na društvenim mrežama (SMM) i još mnogo toga.

O NAMA

eSamurai pruža usluge veb dizajna, digitalnog razvoja, marketinga i konsaltinga za e-trgovinu. Pružamo najbolja rešenja za sve vaše potrebe e-trgovine.

Vebsajt:

Adresa:

Cricket Tower, Dubai Sports City, Dubai, United Arab Emirates

Mejl adresa:

© Copyrights, 2022. eSamurai eCommerce Service