IZRADA B2C/B2B PRODAVNICA

DIZAJN I IZRADA VEBSAJTOVA

SOCIAL MEDIA CONTENT MARKETING

SEO/SERP ALATI I SMERNICE

IZRADA VEB I MOBILNIH APLIKACIJA

thin

Besplatne konsultacije

eSamurai nudi besplatne konsultacije svim preduzetnicima kojima je potrebna pomoć da bi započeli izgradnju svoje veb lokacije. Ako ste vlasnik malog preduzeća ili tek počinjete i potrebna vam je pomoć oko dizajna vaše veb stranice, mi vam možemo pomoći. Sa zadovoljstvom ćemo vam pružiti iskrenu procenu vašeg sajta i ponuditi načine da poboljšate korisničko iskustvo kroz veb dizajn prilagođen SEO-u.

ECOMMERCE

Funkcionalne veb-prodavnice

Sada možete prodavati praktično bilo gde, bilo koji proizvod, u bilo koje doba dana.

BLOG

Blogovanje na vebsajtu

Blogovanje je odličan način da se povežete sa svojim kupcima i podelite svoje misli, ispričate svoju priču i privučete novi saobraćaj.

99,9% DOSTUPNOST

Domen i hosting paketi

Cloud hosting vam daje solidnu prednost za vašu veb lokaciju sa 99,9% neprekidnog rada.

24/7 PODRŠKA

Usluga i bezbednost

Sa širokim spektrom rešenja koja odgovaraju vašoj veb stranici i poslovnim potrebama, pomažemo vam da ostanete sigurni.

SEO - KONSULTACIJE

Optimizacija pretrage

Pružamo stručnost i konsultacije našim klijentima o tome kako da povećaju rangiranje i posete.

HOTJAR

Važne integracije

Uz moćne integracije sa vrhunskim CRM-ovima, imaćete sve što vam je potrebno da razumete svoje klijente.

RESPONZIVNI DIZAJN

Optimizacija za mobilne uređaje

Uz naš sistem dizajna, vaš sajt će biti optimizovan za sve veličine ekrana, fontove i još mnogo toga.

AUTENTIČAN LOGO

Izrada i dizajn logotipa

Za 5-7 dana, vaš novi logo će biti spreman i bićete zadovoljni saznanjem da je jedinstven.

JAVASCRIPT

REACT

NODE.JS

PHP

LARAVEL

MYSQL

MARIA DB

JAVA

programski jezici

Tehnologije

Najvažniji deo svakog recepta su upravo sastojci, a to je posebno tačno kada pokušavate da napravite uspešnu softversku aplikaciju. Na primer, ako ste ikada pokušali da ispečete tortu bez šećera ili brašna i otkrili da jednostavno nije tako dobra, onda možete razumeti koliko su programski jezici neophodni za kreiranje kvalitetnih aplikacija.

Visual Studio Code

Sublime Text

Brackets

Atom

Notepad++

NetBeans

Eclipse

IntelliJ IDEA

Pisanje koda

Source code editors

Urednici se koriste za pisanje izvornog koda. Veoma su korisni za pisanje velikih projekata i koriste ih programeri širom sveta. Ovo su veoma moćni editori koji se mogu koristiti u različite svrhe. Urednici izvornog koda su veoma fleksibilni alati koji vam omogućavaju da lako manipulišete kodom.

WORDPRESS

DRUPAL

JOOMLA

MAGENTO

PRESTASHOP

OPENCART

NOP-COMMERCE

SHOPIFY

Sistem upravljanja sadržajem

CMS

Sistem za upravljanje sadržajem je softverski sistem koji omogućava korisnicima da upravljaju digitalnim sadržajem i kreiraju, uređuju, objavljuju i organizuju sadržaje digitalnih medija. Sistemi za upravljanje sadržajem su obično izgrađeni na serveru i bazi podataka, stoga sa njima dele i neke obrasce samog dizajna.

GUTENBERG

ELEMENTOR

DIVI

BRIZY

OXYGEN

BRICKS

GUTENBERG

Page Builders

Kreatori WordPress stranica su alati koji se mogu koristiti za kreiranje naprednijih veb stranica, uz značajnu uštedu vremena. Oni pružaju moćne interfejse za prevlačenje sadržaja koji omogućavaju kreiranje složenih stranica pomoću jednostavnih elemenata.

ACF

PODS

META BOX

TOOLSET

CROCOBLOCK

dinamični sadržaj

Custom Content

Pomoću prilagođenih tipova objava možete kreirati sopstvene tipove sadržaja. Na primer, možete imati stranicu događaja koja sadrži objave na blogu o predstojećim događajima. Ili stranicu „O nama“ na kojoj se nalaze biografije ljudi koji stoje iza vašeg poslovanja.

YOAST SEO

RANK MATH

SEO PRESS

AIO SEO

SCHEMA PRO

ključne reči

SEO

SEO je praksa koja se stalno razvija i povezuje preduzeća sa njihovim ciljnim tržištima. SEO konstantno mora biti ažuriran kako bi odgovarao aktuelnim trendovima. Nije tajna da je SEO optimizacija evoluirala od jednostavne tehnike ključnih reči do složenih strategija i taktika.

WP ROCKET

PERF-MATTERS

ASSET CLEANUP

WP OPTIMIZE

SHORT PIXEL

LITESPEED CACHE

Moduli za optimizaciju

Speed Optimization

Ova tehnologija se koristi za optimizaciju veb stranice tako što se ubrzava njeno učitavanje. Da biste to postigli, sajt se prvo mora analizirati. Sajt treba da ima mehanizam koji pruža informacije o tome koliko se stranice brzo ili sporo učitavaju. Ovo će veoma pomoći da se identifikuje koji delovi veb lokacije zahtevaju dodatnu optimizaciju.

FIGMA

AXURE

ADOBE XD

ADOBE PS

ADOBE AI

BALSAMIQ

Dizajn proizvoda

UX/UI Design

UX zauzima prvo mesto među svim dizajnerskim disciplinama. To je proces stvaranja nečega što je korisno, upotrebljivo i poželjno za korisnike. Dizajneri kreiraju niz ekrana da bi demonstrirali interakciju sa veb ili mobilnom aplikacijom. Oni moraju da se postaraju da korisnici mogu da dostignu svoj cilj što je pre moguće.

DIGITAL OCEAN

VULTR

LINODE

GOOGLE CLOUD

AMAZON

ORACLE CLOUD

CONTABO

DOCKER

HOSTING

Cloud VPS

Ponekad morate imati svoj server, a nemate dovoljno novca da ga zakupite. Ali šta ako vam kažemo da postoje i druge opcije? Virtuelni privatni server ili VPS hosting je pristupačna opcija koja vam daje mogućnost da postignete sve ono što bi vam i namenski server ponudio.

Naše digitalne usluge