Optimizacija za mobilne uređaje

Responzivni dizajn za mobilne uređaje, prilagodljiv izgled za veb lokacije za mala i srednja preduzeća, frilensere i sve koji žele da naprave veb lokaciju, a nemaju znanja iz kodiranja.


Sve što vam je potrebno za vaše mobilno poslovanje

Znamo da radite u pokretu, tako da su naši proizvodi prilagođeni vašem životnom stilu. eSamurai je osnovan kao podrška za vlasnike malih i srednjih preduzeća. Razumemo izazove vođenja sopstvenog posla i želimo da olakšamo i vaše živote.

Responzivni dizajn

Pošto više od 50% svetske populacije sada poseduje pametni telefon, ključno je da vaša veb lokacija bude prilagođena mobilnim uređajima. eSamurai pruža prilagodljiv dizajn koji poseduje odlično korisničko iskustvo na svim veličinama ekrana.

Mobilno uređivanje i pregled

Da li ste zabrinuti zbog formatiranja ili razmaka? Nema potrebe da se brinete! Naši uređivači vam omogućavaju da lako uređujete svoj sadržaj na bilo kom uređaju i pregledate ga pre objavljivanja radi maksimalne efikasnosti.

Nema potrebe za brzinom? Razmislite ponovo!

Brzina može da popravi ili pokvari utisak o veb lokaciji, posebno kada su u pitanju mobilni uređaji sa ograničenim propusnim opsegom. eSamurai sve sajtove optimizuje za brzo učitavanje.

O NAMA

eSamurai pruža usluge veb dizajna, digitalnog razvoja, marketinga i konsaltinga za e-trgovinu. Pružamo najbolja rešenja za sve vaše potrebe e-trgovine.

Vebsajt:

Adresa:

Cricket Tower, Dubai Sports City, Dubai, United Arab Emirates

Mejl adresa:

© Copyrights, 2022. eSamurai eCommerce Service