Usluga i bezbednost

eSamurai nikada ne spava. Uz eSamurai koji radi na vašoj strani, nikada nećete morati da brinete o bezbednosti kada sunce zađe.


eSamurai garantuje da će vaša veb lokacija biti sigurna, bezbedna i uvek ažurirana

Uvek smo tu da pomognemo kada smo vam najpotrebniji. Sa eSamurai, dobijate podršku 24 sata dnevno. Obratite nam se i mi ćemo vam se javiti u roku od 1 sata tokom radnog vremena ili u roku od 3 sata van radnog vremena.

PODRŠKA 24/7

Bez obzira na vreme ili dan, naš tim iskusnih developera dostupan je 24/7 da odgovori na bilo koje pitanje ili reši bilo koji problem. Bezbednost je naš glavni prioritet.

SSL SIGURNOST

Koristimo jaku SSL enkripciju na svim našim serverima i šifrujemo sve osetljive podatke. Takođe vršimo redovne revizije za nove ranjivosti, kao i za one već postojeće što je pre moguće.

BAZA ZNANJA

eSamurai se može pohvaliti ogromnom bazom znanja, članaka i video snimaka koji pokrivaju sve, od osnovnih pitanja do naprednijih tema u IT. Od najčešćih problema sa računarom do načina na koji upravljate i štitite podatke vaše organizacije.

O NAMA

eSamurai pruža usluge veb dizajna, digitalnog razvoja, marketinga i konsaltinga za e-trgovinu. Pružamo najbolja rešenja za sve vaše potrebe e-trgovine.

Vebsajt:

Adresa:

Cricket Tower, Dubai Sports City, Dubai, United Arab Emirates

Mejl adresa:

© Copyrights, 2022. eSamurai eCommerce Service