Važne integracije

Ciljajte prave posetioce sa veoma moćnim integracijama. Povežite se sa korisnicima koristeći naše integracije da biste ih vratili na svoju veb lokaciju koristeći Facebook, Twitter ili LinkedIn.


Smanjite vreme istraživanja pomoću ovih integracija

eSamurai nudi kompletan paket integracija za svakog digitalnog trgovca. Imamo moćne integracije koje vam pomažu da razumete izvore saobraćaja i ponašanje posetioca. Sve to uz jednostavnost korisničkog okruženja.

MULTI-PLATFORMSKA SPOSOBNOST

Bez obzira na kojoj platformi posluje vaše preduzeće, eSamurai pruža sve alate koji su vam potrebni za kreiranje, upravljanje i merenje vaših onlajn kampanja.

INTEGRACIJA SA VRHUNSKIM MARKETING ALATIMA

Udružili smo se sa nekim od najboljih kompanija za marketinšku tehnologiju na svetu tako da možete iskoristiti prednosti njihove stručnosti, a da ne morate da ulažete u njih.

Automatizovane prečice za uštedu vremena

Budimo iskreni, ručni unos podataka može veoma brzo da postane dosadan. eSamurai nudi automatizovane prečice da vam uštedi vreme i energiju dok mi radimo sve teške poslove umesto vas.

O NAMA

eSamurai pruža usluge veb dizajna, digitalnog razvoja, marketinga i konsaltinga za e-trgovinu. Pružamo najbolja rešenja za sve vaše potrebe e-trgovine.

Vebsajt:

Adresa:

Cricket Tower, Dubai Sports City, Dubai, United Arab Emirates

Mejl adresa:

© Copyrights, 2022. eSamurai eCommerce Service